Kattoremontti Helsinki

KATTOREMONTTI JA KATON KORJAUS HELSINGIN SEUDULLA

Laadukas kattoremontti luotettavasti Uudellamaalla 100% suomalaiselta tekijältä

Onko edessä kattoremontti? Pyydä meiltä ilmainen kartoitus kattoremontista Helsingissä ja Uudellamaalla. Olemme katon korjauksen asiantuntija ja meillä on vahva alan asiantuntemus sekä markkinoiden parhaat materiaalit käytössämme. Näin takaamme jokaiseen kohteeseen ensiluokkaisen lopputuloksen. Taitavien kattokonkareidemme käsistä hoituu niin suuret, kuin pienetkin kattoremontit, sekä uudet konesaumakatot lisävarusteilla. Mitä ikinä sitten kattosi kaipaakaan, saat sen meiltä. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset ja taloyhtiöt Helsingin seudulla.

PELTI-, HUOPA- JA TIILIKATTOREMONTTIEN LUOTETTAVA KUMPPANI

Suoritamme kattotyöt, kattoremontit sekä kattokorjaukset kaiken kokoisiin kohteisiin omakotitaloista, mökkeihin, rivitaloihin ja piharakennuksiin avaimet käteen -palveluna. Olemme täyden palvelun talo, jolta saat poikkeuksetta kaikki kattotyöt, kattokorjaukset niin peltikattoon, tiilikattoon kuin huopakattoon. Muista myös huoltaa kattosi säännöllisesti, jotta saat sen elinkaaresta parhaan mahdollisen hyödyn irti. Meiltä asiantuntevasti myös kaikki kattohuollot Helsingin ja Uudenmaan alueella ympäri vuoden.

Pyydä meiltä ilmainen arvio kattoremontista Helsingin seudulla. Emme anna kattoremonttiin kustannusarviota puhelimessa, vaan tulemme aina ensin paikan päälle tekemään rakennuskohtaisen korjausarvion huolellisesti, ja näin ollen tarjouksemme on juuri teidän katon tarpeisiin suunniteltu kokonaisuus. Ja voihan olla, että katon kunnostus entiseen kukoistukseensa onkin vain ammattimaisen kattopesun ja – maalauksen tarpeessa. Suoritamme kaikki kattotyöt ja kattohuollot vankalla ammattitaidolla suunnittelusta toteutukseen. Ota rohkeasti yhteyttä ja lisäksi voit hakea kauttamme joustavaa OP-rahoitusta juuri teille sopivalla maksuerällä.