Katon maalaus Helsinki

KATON MAALAUS KOTIMAISENA LAATUTYÖNÄ

PALVELEVAA KATON MAALAUSTA HELSINGIN ALUEELLA!

Katon maalaus on järkevä huoltotoimenpide ja antaa kauniin suojan katteelle vuosiksi eteenpäin. Ennen kokonaisvaltaista kattoremonttia, on katon maalaus usein paras vaihtoehto, kun katon rakenne on vielä hyvässä kunnossa. Katon maalaamista ei kannata siirtää mikäli siinä on pintaruostetta, maali hilseilee, halkeilee tai se on haalistunut.

Pyydä tarjous kattomaalauksesta tai muusta kunnostuksesta. Tulemme mielellämme arvioimaan katon maalauksen tarpeen paikan päälle. Toteutamme katon maalaukset ja pesut aina laadukkailla tuotteilla ja parhaita tekniikoita hyödyntäen, jotta voit olla tyytyväinen panostukseen kattosi hyväksi.

KATON MAALAUS JA KUNTOKARTOITUS HELSINGIN SEUDULLA

Katon maalaus- ja huoltoprojekti alkaa aina ensin kuntokartoituksella paikan päällä. Teemme katon maalauksesta kartoituskäyntejä myös Helsingin seudulla. Kartoituskäynnin perusteella saatte katon kunnostuksesta ehdotuksen ja tarjouksen huoltotoimille.

Kattoasiantuntijamme toteuttaa kaikki katon maalauksen työvaiheet itse, ammattiylpeydellä ja laadusta tinkimättä. Katon maalaus aloitetaan aina ensin puhdistamalla katto, paikkaamalla mahdolliset vuotokohdat, poistamalla pintaruoste ja hilseilevä maali. Huolellinen pohjatyö takaa kauniin ja kestävän lopputuloksen, varsinaiselle katon maalaukselle. Katon maalauksen yhteydessä, on järkevää huomioida myös muut kunnostustarpeet, kuten lumiesteiden ja vesikourujen uusiminen, sillä asennamme ne vaivattomasti samalla käynnillä.

KATON MAALAUKSET KAIKILLE KATTEILLE

Katon maalaukset toteutamme kaikkiin kohteisiin. Asiakkainamme on niin yrityksiä, taloyhtiöitä, kuin kotitalouksia. Tehokkaan kaluston ja henkilönostimen avulla pääsemme myös korkeiden ja haastavien kohteiden katon pesuun helposti. Asiantunteva henkilökuntamme liikkuu tottuneesti ja ketterästi katolla, huolehdimme työturvallisuudesta katon maalauksen yhteydessä. On kate sitten pelti-, mineriitti- tai tiilikatto niin katon pesu onnistuu nopeasti ja luotettavasti kokeneilta kattoalan asiantuntijoiltamme.

Meiltä saat myös kattopesut Helsingin seudulla