Katon pesu Helsinki

KATON PESU PARANTAA KATON SUOJAA JA KOHENTAA ILMEEN

PESEMME KATOT HELSINGIN SEUDULLA

Tiesitkö, että säännöllinen katon pesu suojaa kattoasi edullisesti, ja antaa katteelle pidemmän elinkaaren. Suomen sääolosuhteet ovat hyvin vaihtelevat ja talven pakkaset, ja kesän paahteet kuormittavat sitä. Lisäksi katolle kertynyt, roska ja epäpuhtaudet tulee pestä säännöllisesti, mikäli halutaan maksimoida katon elinkaari. Mikäli katon pesu ei enään ole apu katon huoltoon, on katon maalaus loistava vaihtoehto.

Asiantuntijamme kokemuksella, laadukkailla pesuaineilla, ja oikeilla työmenetelmillä toteutettu katon pesu, parantaa katon kestävyyttä, vastuullisesti ja kustannustehokkaasti. Katon pesu kannattaa antaa asiantuntijoidemme käsiin, jotka ovat tottuneet liikkumaan ketterästi ja turvallisesti katolla.

Tilaa katon pesu! Tulemme mielellämme Helsingin seudulla tekemään arviokäynnin ja tarkastamaan katon kunnon.

PELTIKATON JA TIILIKATON PESUT, NIMEÄ MATERIAALI NIIN ME PESEMME SEN!

Toteutamme kattopesut useille eri kattotyypeille kuten peltikatto, mineriittikatto, varttikatto ja tiilikatto. Menetelmillä ja välineillä on väliä, eli jokainen materiaali vaatii sopivat pesuaineet, käsittelyn ja huolellisen työn ilman oikopolkuja. Säännöllisellä ja asiantuntevalla katon pesulla voidaan saada vanhakin katto kestämään sille aiheutuvia rasitteita.

Hoidamme kattopesut laadukkaasti haastaviinkin kohteisiin Helsingin seudulla. Katon pesut toteutetaan asiantuntevasti niin taloyhtiöille, omakotitaloille kuin yrityksille, Uudellamaalla.

PINNOITUS KATON PESUN JÄLKEEN?

Katon pesun jälkeen kannattaa muistaa myös katon suojaus ja pinnoitus. Mikäli olet epävarma kattosi kunnosta ja tarpeista, niin käänny asiantuntijoidemme puoleen.