Katon pinnoitus Helsinki

KATON PINNOITUKSELLA VUOSIA LISÄÄ KATOLLESI

KATTOPINNOITUKSET HELSINGIN SEUDULLA

Katon pinnoitus on kannattavaa aina mikäli aluskate on kunnossa. Kattavaan kattoremonttiin verrattuna katon pinnoitus on edullinen ratkaisu, mutta ennen lopullista päätöstä tulee tehdä kuntokartoitus, jotta hankinta ei ole turhaa. Mutta mikäli katon rakenteet ja aluskatteet ovat kunnossa, antaa pinnoitus katollesi useita vuosia lisää ja samalla kohentaa ulkonäköä.

Katon pinnoitus soveltuu useisiin kattotyyppeihin ja oikein toteutettuna jatkaa kattosi elinkaarta rutkasti lisää. Meidän kattoasiantuntijat toteuttavat pinnoitukset oikeaoppista tekniikkaa hyödyntäen ja laadukkailla materiaaleilla. Mikäli olet epävarma siitä onko katon pinnoitus teille se oikea vaihtoehto, voit ottaa meihin yhteyttä niin tulemme ilmaiselle kartoituskäynnille arvioimaan katon kunnon.

KATON PINNOITUKSIA USEISIIN KATTOMATERIAALEIHIN

Katon pinnoitus parantaa sen teknisiä ominaisuuksia, jotka usein ajan saatossa heikkenee. Me pinnoitamme tiilikaton, varttikaton, huopakaton ja peltikaton. Pinnoituksen yhteydessä teemme asianmukaiset pohjatyöt ja puhdistukset, kuten sammaleen poiston. Ennen kaston pinnoitusta on hyvä tehdä perustellinen katon kuntokartoitus. Pyydä meidät ilmaselle kartoituskäynnille Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.